Lajme dhe Evente

Prematurët heronjtë e vegjël!

Prematurët heronjtë e vegjël!

Takim ndërdisiplinor në S.U.O.Gj. “Koço Gliozheni” me rastin e festës ndërkombëtare të foshnjave prematurë. Mirënjohje dhe falenderime për stafin e Neonatologjisë për punën e palodhur dhe përkushtimin për foshnjat e porsalindur.  

Vizita e Ambasadores së SHBA Znj. Yuri Kim

Vizita e Ambasadores së SHBA Znj. Yuri Kim

Ambasadorja Yuri Kim, e shoqëruar nga Zëvendës Ministrja e Shëndetësisë, Znj. Rakacolli – Kapisyzi dhe Drejtori i UNICEF-it në Shqipëri, Z. Roberto De Bernardi, vizituan sot maternitetin “Koço Gliozheni” dhe patën mundësinë të shohin sesi ndihma e SHBA për Shqipërinë...

Njoftime të tjera