Lajme dhe Evente

Vizita e Kryeministrit

Vizita e Kryeministrit

izitorët e parë të vitit 2021 në S.U.O.GJ "Koço Gliozheni" ishin Kryeministri i Shqipërisi Z. Edi Rama, shoqeruar nga Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Znj. Ogerta Manastirlliu. Qëllimi i kësaj vizite ishte mirëseardhja në jetë për bebet e para të...

Arrihet marrëveshja e grantit me Ambasadën Japoneze

Arrihet marrëveshja e grantit me Ambasadën Japoneze

Më datë 11 shkurt, në ambientet e Spitalit Universitar Obstetrik Gjinekologjik “Koço Gliozheni“, u zhvillua ceremonia e firmosjes së Grantit për “Projektin për mundësimin e pajisjeve mjekësore për Spitalin ‘Koço Gliozheni’ ”.Marrëveshja e grantit u firmos nga Z. ITO...

Njoftime të tjera