astraia

astraia program per shëndetin e  gruas

“astraia” programi i përdorur për menaxhimin e të dhënave 
mjekësore nga 
Spitali Universitar Obstetrik “Koço Gliozheni”

Në S.U.O.GJ “Koço Gliozheni” hapet shërbimi i ri i laboratorit si dhe prezantohet super investimi

Materniteti “Koço Gliozheni” ,u vizitua nga Kryeministri Z. Edi Rama  dhe Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Znj. Ogerta Manastirliu. Qëllimi i kësaj vizite ishte me rastin e hapjes së laboratorit të ri pjesë e rrjetit ultramodern të laboratorëve të spitaleve publike, si dhe u prezantua  nga drejtori i Spitalit Z. Genci Hyska faza e parë e një super investimi për transformimin e urgjencës, qendrës së gruas dhe sallave të operacionit, me standardet më të mira për nënat dhe të porsalindurit.