astraia

astraia program per shëndetin e  gruas

“astraia” programi i përdorur për menaxhimin e të dhënave 
mjekësore nga 
Spitali Universitar Obstetrik “Koço Gliozheni”

Vizita e Kryeministrit

izitorët e parë të vitit 2021 në S.U.O.GJ “Koço Gliozheni” ishin Kryeministri i Shqipërisi Z. Edi Rama, shoqeruar nga Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Znj. Ogerta Manastirlliu. Qëllimi i kësaj vizite ishte mirëseardhja në jetë për bebet e para të lindura në këtë fillimvit. Nënat e bebave të porsalindur përveç urimeve dhe dhurata morën edhe çekun e bebes.
Vizitën e plotë të Kryeministrit në Maternitetin Koço Gliozheni e gjeni ne videon e mëposhtëme.