Prematurët heronjtë e vegjël!

Prematurët heronjtë e vegjël!

Takim ndërdisiplinor në S.U.O.Gj. “Koço Gliozheni” me rastin e festës ndërkombëtare të foshnjave prematurë. Mirënjohje dhe falenderime për stafin e Neonatologjisë për punën e palodhur dhe përkushtimin për foshnjat e porsalindur....
Takim mbi Proçesin e akreditimit

Takim mbi Proçesin e akreditimit

Në vazhdim të proçesit të akreditimit të Institucionit tonë, më dt .12.04.2019 u organizua trajnimi me përfaqesues nga QKCSA me temën “Proçesi i akreditimit “. Në këtë trajnim u diskutua mbi plotësimin e standarteve spitalore  si dhe u fokusua në disa kapituj të...
Fëmija i parë i vitit 2018

Fëmija i parë i vitit 2018

Në maternitetin “Koço Gliozheni” vjen në jetë fëmija i parë i vitit 2018 vetëm pak sekonda pas ndërrimit të viteve në orën 00:00:10. Foshnja është djalë dhe quhet Lael, ka një peshë prej 4 kg e 100 gramë dhe gëzon shëndet të plotë.Vizitorët e parë pranë...