music

http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri1gk-is-291.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri2gk-is-291.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri3gk-is-291.jpglink
«
»
Progress bar

Mjekët italianë shpëtojnë fëmijën shqiptar

Materniteti “Koço Gliozheni” në Tiranë do të bashkëpunojë me spitalin e njohur italian “Umberto Primo” Universita la Sapienza për realizimin e ndërhyrjeve të vështira tek të porsalindurit.

Nisma u ndërmorr, pasi mjekët e këtij spitali realizuan një operacion të rrallë dhe i shpëtuan jetën fëmijës shqiptar të lindur me deformim në kokë./ABC News

Last Updated on Tuesday, 07 November 2017 15:13

Hits: 13

Kongresi i parë Shqiptar Ndërkombëtar në Riprodhimin Njërëzor dhe Andrologji të organizuar nga ASHRAA “Albanian Society of Human Reproduction and Andrology”

Qëllim i kongresit ishte shfaqja e një tabloje komplete të infertilitetit që nga shkaqet, diagnostikimi, trajtimi terapeutik dhe kirurgjikal.

Last Updated on Tuesday, 25 Korrik 2017 09:34

Hits: 248

18.11.2010 - Inagurimi i ASTRAIA's ne SUOGJ Koco Gliozheni"

Sot u be inagurimi i sistemit te ASTRAIA's ne SUOGJ "Koco Gliozheni", sistem i cili ka rreth 1 vit qe operon ne kete maternitet. Ne cermonine e inagurimit moren pjese ministri i shendetsise z. Petrit Vasili, sekretarja e pergjithshme e kesaj ministrie znj. Mirela Cano, drejtoresha e ISKSH-se znj. Elvana Hana si dhe shume drejtues te larte te institucioneve te ndryshme ne fushen e mjeksise. Te pranishem ishin edhe stafi i mjekeve te ketij materniteti si dhe mediat elektronike dhe ato te shtypit gjithashtu. Ministri Vasili mbajti nje konference per shtyp duke shpjeguar funksionin e ASTRAIA-s si dhe perfitmiet dhe cilesine e larte te sherbimit qe marrin pacientet duke qene pjese e ketij programi. Konferenca vijoi me nje fjalim nga drejtoresha e ketij institucioni dr. Rubena Moisiu e cila shpjegoi me ne detaje perparesite e ketij programi dhe progresin qe ka sjelle perdorimi i ketij programi ne kete maternitet dhe sidomos ne permiresimin e jetes se pacienteve dhe bebeve te tyre.

Ministri Vasili shprehu vendosmerine e tij per shtrirjen e ASTRAIA-s ne te gjithe martenitetet e vendit duke qene se qeveria Berisha ne prioritetet e saj ka permiresimin e sistemit shendetsor por dhe informatizimin e tij gjtihashtu.

Per me teper ndiqni mund te ndiqni dhe disa prej videove ne postuara ne YOUTUBE ne kanalin e ABP-se: klikoni ketu

 

Last Updated on Wednesday, 06 Qershor 2012 08:39

Hits: 2399

http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/ftesagk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.ipaadriativgk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.unicefgk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_01gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_02gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_03gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_04gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_05gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_06gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_07gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_08gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_09gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_10gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_11gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_12gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_13gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_14gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_15gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_16gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_17gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_18gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_19gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_20gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_21gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_22gk-is-316.jpglink


Faqja shikohet më mirë në versionet më të fundit të browserave : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer , Safari                                                                                                                           nga abp

                                                                                                                

.