http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri1gk-is-291.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri2gk-is-291.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri3gk-is-291.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/galeri.galeri4gk-is-291.jpglink
«
»
Progress bar

Kongresi IV Kombetar "Kujdesi Gjate Shtatezanise dhe Lindjes"

Kongresi IV Kombetar "Kujdesi Gjate Shtatezanise dhe Lindjes" do të zhvillohet në datat 05-06 Tetor 2018

Kongresi IV Kombetar

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në Kongresin e IV-rt Kombëtar “KUJDESI GJATË SHTATZËNISË DHE LINDJES” që do të zhvillohet në datat 05-06 Tetor 2018 në Sandy Beach Resort, Golem Ky event është ngjarja më e madhe panshqiptare në Rajon në fushën e obstetrikës dhe të mëmësisë së sigurtë dhe zhvillohet në bashkëpunim me SUOGJ “Koço Gliozheni”, Shoqatën Shqiptare të Shëndetit të Traktit Riprodhues, Shoqatën Shqiptare të Riprodhimit Human dhe Andrologjisë, Fondacionin Spitalor të Nënës dhe Fëmijës nën patronazhin e FMF (Fetal Medicine Foundation), Ministrisë së Shëndetësisë dhe UNFPA-së dhe Universitetit Mjekësor të Tiranës.

Qëllimi i Kongresit të IV Ndërkombëtar “KUJDESI GJATË SHTATZËNISË DHE LINDJES” është përditësimi i risive shkencore, teknike dhe kosto-efektive në kujdesin gjatë shtatzënisë. Kjo qasje e re do t`i afrojë MSH-së dhe specialistëve protokolle bashkëkohore dhe të qëndrueshme për një kujdes antenatal bashkëkohor dhe në dobi të të gjithë shtresave shoqërore. Protokollet do të jenë të cilësuara për nivelin e shërbimit shëndetësor dhe të specifikuara për të gjitha nivelet e shërbimit.

Eventi ka gjithashtu qëllim të përmirësojë njohuritë teoriko-praktike në diagnozën prenatale, si një prerekuizit mjaft i rëndësishëm në mirëqënien fetale si dhe në menaxhimin e problemeve madhore në mjekësinë e sotme të lidhura me sëmundshmërinë amtare dhe perinatale.

Në këtë ngjarje të rëndësishme tekniko-shkencore marrin pjesë mjekët obstetër -gjinekologë të të gjithë Shqipëri dhe zonës shqipfolëse të rajonit (Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi), mjekët e familjes dhe infermieret e fushës së obsterikës.

Shenim: Kongresi është ne proces akreditimi nga QKEV (12 kredite) 

Tarifa e rregjistrimit është 100 euro
Pagesa për rregjistrimin mundet te behet diten e parë të Kongresit. 

Ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen tuaj me email në adresen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Ju mirëpresim!PREZANTIMET SHKENCORE/POSTERAT
Ju njoftojmë se gjithkush prej jush mund të bëhet pjesë e këtij eventi, përmes pjesëmarrjes dhe/ose prezantimit të studimeve tuaja konform tematikave të këtij Kongresi, që do të prezantohen dhe/ose botohen në buletinin shkencor zyrtar të Kongresit. Ju vëmë në dijeni se afati përfundimtar i dorëzimit të abstrakteve është data 20 shtator 2018.

KRITERET METODIKE DHE KOHORE TË DORËZIMIT TË ABSTRAKTEVE
- Duhet të dorëzohet në dy gjuhë, në shqip dhe anglisht.
- Nuk duhet të ketë më tepër se 400 fjalë (maksimumi 2000 karaktere)
- Abstrakti duhet të përmbajë: titullin, emrat e autorëve, hyrjen, materiali dhe metodat, rezultatet, konkluzioni dhe referencat. Të gjithë këta elementë duhet të jenë të shkruar me bold.
- Shkrimi i përdorur të jetë Times New Roman, Font (madhësia e karakterit) = 12.

Dita e fundit e pranimit të abstrakteve: 20 shtator 2018!

Last Updated on Tuesday, 02 October 2018 12:43

Hits: 79

Kongresi II nga ASHRAA

Kongresi i dytë Shqiptar Ndërkombëtar në Riprodhimin Njërëzor dhe Andrologji të organizuar nga ASHRAA “Albanian Society of Human Reproduction and Andrology”

Klikoni këtu për më shumë informacione mbi pjesëmarrësit dhe programin e plotë .  

 

Last Updated on Thursday, 26 April 2018 08:43

Hits: 1080

Momente nga festat e fundvitit ne SUOGJ "Koço Gliozheni"

 

Last Updated on Wednesday, 27 December 2017 10:02

Hits: 244

Analiza vjetore Nentor 2016 - Nentor 2017

 

Last Updated on Friday, 22 December 2017 09:59

Hits: 211

http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/ftesagk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.ipaadriativgk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/100VJETORI.unicefgk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_01gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_02gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_03gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_04gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_05gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_06gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_07gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_08gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_09gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_10gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_11gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_12gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_13gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_14gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_15gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_16gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_17gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_18gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_19gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_20gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_21gk-is-316.jpglink
http://suogj-kgliozheni.gov.al/modules/mod_image_show_gk4/cache/sidebar-slider.suogj_22gk-is-316.jpglink

Faqja shikohet më mirë në versionet më të fundit të browserave : Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer , Safari 

Të gjitha të drejtat e rezervuara © S.U.O.GJ “Koço Gliozheni”

 

.